Šport > Nogomet
5679 ogledov

Šokirani novinar zahteval Modrićev dokument

Luka Modrić Profimedia
Hrvaški zvezdnik iz vrst kraljevega kluba tudi pri 37 letih ostaja eden najboljših nogometašev na svetu.

Luka Modrić je bil eden izmed junakov ob uvrstitvi hrvaške reprezentance v finale zaključnega turnirja lige narodov. Varovanci Zlatka Dalića so v polfinalu po podaljšku premagali Nizozemce (4:2).

Luka Modrić Liga narodov Šport Hrvaška po podaljških v finale

Modrić, ki je 116. minuti z bele točke postavil končni izid obračuna, je v Rotterdamu uprizoril še eno vrhunsko predstavo, zaradi katere je nek domači novinar izrazil dvom v njegovo starost.

Modrić se je po uvrstitvi v finale pogovarjal z novinarjem nizozemske državne televizije NOS, ki se ni mogel načuditi podatku, kakšne razdalje je na zelenici premagoval hrvaški veteran.

"Prosim, če mi lahko pokažeš svoj potni list. Ker ni mogoče, da 37-letnik takole teče 119 minut," je Modrića v zadrego spravil novinar.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Hrvaški zvezdnik se je ob tem na široko namsehnil. "Ni problema. Lahko ti ga pokažem po intervjuju. Ja, moj potni list pravi, da imam toliko let, kot si rekel. Kaj naj rečem? Navijači mi izkazujejo toliko ljubezni in spoštovanja, da je to res neverjetno in zato tako uživam v igranju nogometa," je odvnil Modrić.

 | Avtor: Opta Opta

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.