Šport > Nogomet
746 ogledov

Sodnika na nosilih odnesli z igrišča

Marius Avram
Neredko vidimo, da poškodovanega igralca na nosilih odnesejo z igrišča. No, nekoliko redkeje pa vidimo, da se to zgodi glavnemu sodniku.

Na kvalifikacijski tekmi Evropske lige smo doživeli zelo redek pojav. Poškodoval se ja glavni delilec pravice, tako da so ga morali na nosilih odnesti z igrišča.

 

Félóráig sem vezette a Honvéd EL-visszavágóját a román Marius Avram, hordágyon vitték el... 😲🚑 #foci #csakfoci #mik #instahun #honved #m4sport #rabotnicki #europaleague #el

A post shared by csakfoci.hu (@csakfoci) on

Romunski sodnik Marius Avram se je poškodoval v 27, minuti tekme Honved : Rabotnički. Nesrečni delilec pravice si je med tekom zvil gleženj ter obležal na tleh. Kmalu je postalo jasno, da tekme ne bo mogel soditi dalje.

Odgovornost je tako prevzel četrti sodnik Iulian Calin, ki je tekmo, katera se je končala z izidom 4:0, odvodil do konca. Honved se je tako prebil v naslednji krog kljub porazu 2:1 na prvi tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.