Šport > Nogomet
18 ogledov

"Slovenija – bananin olupek za Italijane"

Milivoje Novaković
1/7
Nik Rovan
Kvalifikacijska tekma med Slovenijo in Italijo ni obšla svetovnih medijev: "Slovenci bi utegnili imeti vlogo bananinega olupka za reprezentanco Italije." V galeriji: pet ključnih Kekovih izbrancev.

V rubriki Sorodni članki najdete vse o derbiju kvalifikacijske skupine C med slovensko in italijansko reprezentanco, galerija pa vam ponuja pet ključnih nogometašev Slovenije po izboru Goal.com.

V Stožicah bo ob 20.45 na sporedu derbi kvalifikacijske skupine C med prvouvrščeno Italijo (10 točk) in tretjo Slovenijo, ki ima tri točke manj po štirih kolih. "Azzuri imajo morda več zvenečih imen v prvi enajsterici, vendar pa bi utegnila biti na poti uveljavljanja nove reprezentance tekma z nasprotnikom, ki se je prebil na svetovno prvenstvo, zanje bananin olupek," so bili slikoviti pri Goal.com, o Milivoju Novakoviću pa so denimo zapisali: "Ve, kako se gibati, in je pravi plenilec pred nasprotnimi vrati."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.