Šport > Nogomet
37863 ogledov

Ronaldo in redarka, ki jo je nokavtiral, imata burno preteklost

ronaldo Epa
Švicarska redarka, ki jo je napadalec Manchester Uniteda zadel na ogrevanju pred tekmo z Young Boys, je spregovorila o prvem srečanju s portugalskim superzvezdnikom.

Pred obračunom lige prvakov med Manchester Unitedom in Young Boys, ki so ga slednji dobili z 2:1, je prišlo do nenavadnega incidenta, za katerega je z nenatančnim strelom poskrbel Cristiano Ronaldo.

Gostujoči zvezdnik je med ogrevanjem pošteno zgrešil svoj cilj in zadel redarko Mariso Nobile, ki je obležala na tleh.

cristiano ronaldo Incident Šport Ronaldo nastreljal napačno tarčo, žrtev zaspala kot top

Portugalec je nato preskočil ogrado in prišel preverit, kakšno je njeno stanje, kasneje pa ji je v opravičilo podaril svoj dres. S tem je močno popravil vtis, ki ga je na nanjo naredil ob njunem prvem snidenju.

Izkazalo se je, da sta se Marisa in Cristiano spoznala že leta 2014, ko je Ronaldo v Švici gostoval z Real Madridom. Ker nogometaš ni upošteval njenih navodil, sta se na zelenici sporekla in si izmenjala tudi nekaj sočnih besed.

"Ko je igral za Real Madrid, sem ga enkrat pošteno preklela. Nisem vedela, kdo je," je za Globo Esporte povedala Nobilejeva. "Rekla sem mu, da je tekme konec, vendar ljudje nočejo oditi, ker on še kar naprej teka po igrišču. Kljub temu je nadaljeval s svojim početjem, jaz pa sem bila že zelo utrujena. Napotil me je k  trenerju. Ko sem se vrnila, sem ga vprašala: 'Boš nehal ali ne? To je Švica, dragec.' Poslal me je v tri krasne. 'Kako nesramen tip,' sem si mislila. Nisem ga marala," je dodala.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Glede samega incidenta pred torkovo tekmo je razkrila, da je bil udarec žoge silovit, celotno izkušnjo pa je opisala kot precej nadrealistično. "To je bil pravi 'šus'. Padla sem po tleh. Nenadoma sem nad sabo zagledala Ronalda. 'O moj bog, sem umrla?' Odvrnil mi je: 'Ne, ne. Oprosti. Je vse v redu s teboj?' Zelo me je bolelo, ko pa sem zagledala njega, je bolečina izginila."

Osebno meni, da dejanje ni bilo namerno. "Ne verjamem, da je šlo za maščevanje. Držal me je za roke in me božal po obrazu. 'Si v redu? Si v redu?' me je spraševal. Opravičila sem se mu za to, kar se je zgodilo pred leti. Zdaj sem njegova največja oboževalka," je sklenila Švicarka.

Komentarjev 1
  • Princess_Thompson 12:05 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦