Šport > Nogomet
11 ogledov

Ronaldinho pristal na dres Chelseaja

Ronaldinho je v zadnjih tednih vroča roba. Največje zanimanje zanj je pokazal Ch Žurnal24 main
Zvezdnik Barcelone Ronaldinho je po pisanju časnika The Sun pristal na dogovor s Chelseajem, ki mu je ponudil vrtoglavih 83 milijonov evrov, če se mu pridruži.

Brazilski nogometni virtuoz želi za vsako ceno zapustiti vrste katalonskega moštva, njegov agent pa je že sprejel bogato ponudbo londonskega kluba. Ronaldinho lahko še vedno zavrne lastnika Chelseaja Romana Abramoviča in se odloči, da bo gole tresel v kakem drugem klubu. Če se bo Chelsea sporazumel še z Barcelono, bo Brazilec v vrste modrih prestopil po koncu sezone. Sedemindvajsetletnik bi bil s tem najbolje plačan nogometaš vseh časov – na teden bi zaslužil 316.000 evrov, 88.000 več od kapetana modrih Johna Terryja.

Ronaldinho ima pogodbo z Barcelono še za naslednja tri leta, na teden pa zasluži 192.000 evrov. Za nogometaša je zanimanje pokazal tudi evropski klubski prvak AC Milan, ki pa se s ponudbo Chelseaja ne more kosati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.