Šport > Nogomet
71 ogledov

Regan Gascoigne: Oče bo umrl

Paul Gascoigne in alkohol sta nerazdružljiva že od časov, ko se je Gazza še akti Žurnal24 main
Velikanske težave Paula Gascoigna z alkoholom niso več nikakršna novica, na robu obupa pa je tudi njegova družina. V pretresljivem pričanju je spregovoril njegov sin Regan.
 

Preberite še ...

Gazza spet  popival in razbijal

Regan Gascoigne, 12-letni Paulov sin, je utrujen od alkoholnega vsakdana: "Če bi imel le eno željo, bi si zaželel, da nas oče zapusti. V nasprotnem primeru bo kmalu umrl. Očeta vsi doživljajo kot Gazzo, vendat to, da je odličen nogometaš, še ne pomeni, da je dober oče ali da je z njim biti prijetno v družbi. Menim, da mu ni več pomoči. On je moj oče, biti bi moral z mano in mi pomagati. Zanj ne želim porabiti vseh solz. Žal mi je, da je v takšnem stanju, vendar to nikakor ni naša napaka ali kridva,“ se je glasila pretresljiva pripoved 12-letnika, nenavadno zrela za takšno starost.

Regana je Gascoigne zapustil, še ko je bil majhen otrok, potem ko se je nekajkrat sprl z njegovo materjo Sheryl. Letos poleti se je vrnil, proseč da mu družina pomaga v boju z demoni, ki so mu omajali um. Vendar je dom nato znova zapustil po le dvajsetih dneh. Regan, Sheryl in njena dva otroka Bianca in Mason so ga našli v nekem portugalskem hotelu, pripravljenega storiti samomor. Tedaj so mu zagrozili, da bodo odšli iz njegovega življenja, če se stanje ne bo spremenilo. Vendar premika na bolje za zdaj ni ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.