Šport > Nogomet
3656 ogledov

Real za Neymarja ponuja 120 milijonov in zvezdnika

luka modrić Epa
V Španiji znova selijo nezadovoljnega Brazilca.

Po poročanju Sporta, ta je novico objavil kot ekskluzivno, je madridski Real na PSG naslovil ponudbo za Neymarja. Parižani bi v zameno za Brazilca, ki ne želi več nositi dres dosedanjega kluba, prejeli 120 milijonov evrov ter hrvaškega reprezentanta Luko Modrića. Pri Sportu so še dodali, da Brazilec nad poslom ni navdušen, saj še vedno čaka na odločilno potezo Barcelone v katero se želi vrniti.

Predstavnik za medije pri PSG Yann Guerin ni želel odgovoril na poizvedovanje Sporta, tudi pri Realu še niso odreagirali na zapise. Kapetan hrvaške izbrane vrste sicer v sredo ni odpotoval z ekipo v Salzburg, pri kraljevem klubu so kot razlog navedli, da je bil po torkovem treningu preutrujen.

"Imel je manjšo fizično preobremenitev. Nič posebnega. Zdaj bo delal po posebnem programu, nato pa bo hitro normalno treniral," je dejala PR služba madridskega kluba. Triintridesetletni Modrić, ki ima z Realom sklenjeno pogodbo še za dve leti, ni bil dostopen za komentar.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice