Šport > Nogomet
8418 ogledov

Ramos o obtožbah o namerni poškodbi Salaha

Sergio Ramos
Branilec Reala odgovoril na očitke.

Na finalni tekmi lige prvakov se je pri izidu 0:0 poškodoval glavni adut Liverpoola Mohamed Salah. Ta je utrpel poškodbo rame ob posredovanju Sergia Ramosa, mnogi pa so v španskega branilca uprli prst in ga obtožili, da je namerno poškodoval tekmeca. Egipčan je v solzah zapustil zelenico, njegov trener Jürgen Klopp pa je dogodek označil za odločilni moment tekme.

"Seveda je to preobrnilo potek tekme. Zavedam se, da če to rečeš po porazu, se zdi, da ne znaš športno izgubljati. A to je bil res grob prekršek Ramosa. To ni bil nogomet, to je bila rokoborba. Fantje so razumljivo doživeli šok," je po tekmi menil Klopp.

ramos salah Hude obtožbe Šport Besni navijači linčali Ramosa: "Vedel je, kaj počne. Sramota!"

Zdaj se je oglasil še Ramos, ki je po zmagi s 3:1 sicer dvignil pokal. "Včasih nogomet pokaže svojo dobro stran, včasih slabo. Predvsem pa smo vsi kolegi profesionalci. Mohamed Salah, želim ti hitro okrevanje," je na socialnih omrežjih zapisal Španec.

Komentarjev 4
  • romy 23:13 27.maj 2018.

    Jasno se vidi,da ga je namerno..f..k Španci...S Salahom bi remizirali,morda zmagali

  • Avatar Kazuya
    Kazuya 20:19 27.maj 2018.

    najbolj antipaticen igralec nasploh

  • Fucky 19:29 27.maj 2018.

    V takih in podobnih primerih namernega hudega poškodovanja, bi bilo potrebno sprejeti, da se to kaznuje s kaznijo penala. Tudi kadar prekršek ni v kazenskem prostoru. In seveda izključitev igralca. V Kijevu Rambosa niti izključili niso. Sicer pa čisto podobno ...prikaži več Špancem. Najbolj neotesan (in poln sebe) narod na svetu. Definitivno!

Sorodne novice