Šport > Nogomet
12565 ogledov

PSG sporočil novico: "Messi ne potuje na naslednjo tekmo"

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Messiju zadnje čase ne gre vse po načrtih.

Nogometni čarovnik Lionel Messi se je znašel v središču medijske pozornosti po incidentu na tekmi z Lyonom, ko je bil zaradi slabše predstave predčasno zamenjan, kar se mu ni zgodilo že leta, pri tem pa se ob odhodu z zelenice ni želel rokovati s trenerjem Mauriciem Pochettinom, prav tako pa ni prisostoval pri ekipnem slavju zmagovitega zadetka v sodnikovem podaljšku.

Messi je tako odigral že tretjo tekmo za svojo novo ekipo, za katero pa proti nič kaj slovitim nasprotnikom - Reimsu, Clubu Bruggu in Lyonu - sploh še ni uspel zatresti mreže.

Lionel Messi Besen kot ris Šport Še ena zaušnica Messija PSG-u po kontroverzni menjavi pochettino messi Šok Šport Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

Medtem ko njegov večni rival Cristiano Ronaldo v dosti močnejši ligi za svoj novi klub že pridno zabija, se izjemni Argentinec zaenkrat še vedno bori z iskanjem prave forme, obenem pa je njegov klub sporočil novico, da Messi ne bo potoval z ekipo na gostovanje v Metz zaradi poškodbe.

PSG je novico javno objavil na svojih spletnih profilih, obenem pa razkril, da je Messi opravil magnetno resonanco, katera je odkrila udarnino v kosti levega kolena. Novi pregled, ki bo razkril resnost situacije, naj bi Messija čakal čez dva dni, zaenkrat pa je jasno, da zagotovo ne potuje v Metz na tekmo sedmega kola francoskega prvenstva.

pochettino Nesoglasje Šport Pochettinov odgovor Messiju: "Če vam je všeč ali ne, trener odloča"

"Lionel Messi, ki je proti Lyonu prejel udarec v koleno, je v torek zjutraj opravil magnetno resonanco, ki je potrdila znake udarnine kosti. Nadaljnji pregled bo opravljen v 48 urah," so sporočili Parižani, ki so dodali, da Argentinec zagotovone bo potoval na tekmo v Metz.

Messi bo tako še moral nekoliko počakati na svoj prvi zadetek v dresu PSG-a, medtem ko prepričljivo vodeča ekipa prvenstva tudi brez Messija ne bi smela imeti težav na gostovanju pri ekipi, ki po šestih kolih zaseda poslednje mesto v prvenstvu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.