Šport > Nogomet
32599 ogledov

Prostitutka razkrila, kakšen je Cristiano Ronaldo v postelji

Andressa Urach Instagram
Brazilska lepotica je v svoji avtobiografiji razkrila, da je zelo dobro spoznala portugalskega nogometnega zvezdnika.

Andressa Urach je bila pred leti prva spremljevalka v brazilskem izboru za miss Bum Bum, za ta naslov se potegujejo dekleta z lepo zaobljenimi zadnjicami.

In Urachova, ki danes šteje 32 let, gotovo premore obline, ki so vredne ogleda. Brazilka je pred kratkim izdala svojo avtobiografijo z naslovom Umrla, da bi živela – moj svet slave, mamil in prostitucije.

V knjigi je razkrila številne žgečkljive podrobnosti iz svojega življenja. Priznala je, da je do svojega 27. leta spala z več kot tisoč moškimi, večinoma je šlo za premožne ljudi.

In med njimi je bil, po besedah Brazilke, tudi Cristiano Ronaldo. Urachovo naj bi mu priporočila dva nogometaša, ki sta pred tem že spala z njo.

Andressa Urach | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Poklical me je in vprašal, ali imam res najboljšo zadnjico v Braziliji," je pripoved o njunem srečanju začela Brazilka in nato opisala njun seks.

"V svoji sobi me je pričakal z nasmehom. Na kratko sva se pogovorila, potem pa me je zagrabil. Seks je bil divji in grob, nisem mogla verjeti, da je tak. V postelji je bil zelo agresiven in vsega skupaj je bilo kar hitro konec," je zapisala Urachova in dodala nov mozaik v pestro zgodbo portugalskega zvezdnika.

Cristiano Ronaldo Juventus Sampdoria Serie A Šport Juventus prvak že devetič zapored, Slovenec na robu brezna

V nedeljo je Ronaldo z Juventusom že drugo leto zapored osvojil naslov italijanskega prvaka. V letošnji sezoni je zabil 31 golov in je trenutno drugi strelec Serie A za Cirom Immobilejem.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:31 31.julij 2020.

    Prasička , da ne bi slučajno kakšno o men rekla , ker te bom tožil " Dobila si pošteno plačilo pa ne za gobcanje !

  • Waltter 11:33 27.julij 2020.

    Mogoce je pozabla da je prostitutka in da najverjetneje je ni poklical za to da bi se sla romanticne igrice. Tisto o tem pa da je bilo vsega kar hitro konec pa je tako ali tako standard ko je treba ...prikaži več povedat svoje dogodivscine za casopis ali knjigo. S tem poskusa svoje delo opravicit ce ze ne ga narediti moralno nespornega ali celo druzbenokoristnega. Se malo pa bo rekla da je tak dober zaradi nje ...