Šport > Nogomet
1376 ogledov

"Pripeljite okrepitve, ali odhajam v Real Madrid!"

Eden Hazard EPA
Zvezdnik londonskega Chelseaje Eden Hazard je nezadovoljen z delom uprave Modrih, zato jim je postavil ultimat. V primeru, da ne pripeljejo pravih okrepitev, bo odšel k madridskemu Realu.

"Eden Hazard v Real Madrid!" - zgodba, ki se ponavlja vsak prestopni rok že zadnjih nekaj let.

Chelseajeva največja zvezda se trenutno nahaja v Rusiji, kjer s svojo Belgijo lovi prvi naslov svetovnega prvaka v zgodovini države, a govorice o njegovem prestopu so znova prisotne. Toda čeprav je do sedaj prestop vsakič padel v vodo, izgleda, da bi to poletje končno lahko bilo drugače. Glavni razlog je slaba sezona londonskega kluba.

Hazard je upravi Chelseaja postavil zanimiv ultimat, a to ni povišanje plače ali kaj podobnega, pač pa zahteva, da pripeljejo kvalitetne okrepitve, ki bi izjemnemu Belgijcu pomagale na igrišču.

"V primeru, da se klub okrepi, bom ostal član Chelseaja. Nočem več igrati za njih, če bomo imeli slabšo ekipo kot lansko sezono. Najlažje bi mi bilo reči, da želim klub zapustiti, ker sem osvojil že vse razen Lige prvakov, ampak to se ne bo zgodilo, kajti Chelsea je razlog, da sem postal igralec, kakršen sem," je začel Belgijec ter nadaljeval: "Najprej želim vedeti, kaj se bo dogajalo v klubu pred začetkom sezone. Vsi vedo, da mi je Real zanimiv."

Izjemni Belgijec je okrepil Chelsea leta 2012. Modri so zanj Lillu odšteli dobrih 35 milijonov evrov. Za ekipo iz zahodnega Londona je odigral več kot 300 tekem, na katerih je zabil 89 golov, zbral pa je tudi 75 asistenc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.