Šport > Nogomet
11566 ogledov

Prestopna bomba: Slovenec na pragu Barcelone!

Kevin Kampl Slovenija Kevin Kampl v dresu Slovenije.
V zadnjih dneh prestopnega roka bi se lahko zgodila odmevna selitev.

Barcelona kljub poletnim okrepitvah še vedno išče enega vezista. Lovke so stegnili po Ajaxovem nogometašu Frankieju de Jongu, toda Katalonci niso prišli daleč. Potem, ko je De Jong sam dejal, da ostaja v Amsterdamu, so se pri Barceloni spravili k iskanju alternativ.

Jucie Lupeta Tržnica Šport Olimpija našla novega napadalca

In obstaja zelo resna možnost, da bo v dresu petkratnih evropskih prvakov zaigral Slovenec. Barcelona se je namreč resno ogrela za Kevina Kampla, poroča o dogajanju na Camp Nouu vedno dobro poučeni katalonski Sport.

Kampl naj bi bil zamenjava za centralnega vezista Sergia Busquetsa, ki ne more več nositi tako velikega bremena kot v preteklih sezonah. Sport dodaja, da Barça pregleduje tudi druge možne nakupe, a Kampl naj bi z igrami v RB Leipzigu pokazal, da je vreden zaupanja.

Katalonski časnik ne poroča o višini morebitne odškodnine. Kamplova tržna vrednost je po Transfermarktu ocenjena na 18 milijonov evrov.

Slovenski reprezentant, ki je v preteklosti že bil na radarju madridskega Atlética, ima z RB Leipzigom sklenjeno pogodbo vse do leta 2021, tako da bi Barcelona verjetno morala odšteti malce več od omenjenega zneska. Vsekakor pa lahko sklepamo, da Kampla prestop v vrste aktualnih španskih prvakov gotovo mika.

Kampl sicer v četrtek z ekipo Leipziga ni odpotoval na tekmo kvalifikacij za Ligo Evropa proti Zorji iz Luganska, domnevni razlog odsotnosti je bila poškodba.

Kevin Kampl Bundesliga Šport Kampl povzroča skrbi Nemcem

Kevin Kampl | Avtor: EPA Kevin Kampl. EPA

Komentarjev 1
  • Avatar Arlisotta
    Arlisotta 01:30 25.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==> Sexydrom.com