Šport > Nogomet
211 ogledov

Preobrat: Xavi si je premislil glede svoje prihodnosti

Xavi Epa
Xavi Hernandez bo v nasprotju z lastnimi napovedmi ostal na položaju glavnega trenerja Barcelone.

Xavi bo ostal trener Barcelone, kljub temu, da je januarja napovedal, da namerava po koncu sezone odstopiti, je v sredo poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Španski mediji poročajo, da se je 44-letnik, ki je lani jeseni podpisal podaljšanje pogodbe do leta 2025, odločil za spremembo mnenja po sestanku s predsednikom kluba Joanom Laporto in športnim direktorjem Decom.

Xavijeva odločitev je prišla le teden dni po tem, ko je Barcelono v četrtfinalu lige prvakov izločila Paris Saint-Germain.

Xaxi Liga prvakov Šport Xavi besen kot ris: "To je katastrofa, uničil nam je sezono!"

V nedeljo so branilci naslova španskega prvaka zaostali za 11 točk za Real Madridom v boju za naslov la lige po porazu v el clasicu z 2:3 proti večnim tekmecem.

Xavi El Clásico Šport Xaviju spet dvignilo pokrov: "To je največja možna krivica"

Barcelona, ki se je v zadnjih sezonah spopadala s finančnimi težavami, je Xavija imenovala za vodjo stroke novembra 2021. Katalonskega velikana je popeljal k naslov prvaka v prejšnjem sezoni.

Nekdanji španski reprezentant Xavi je Barceloni pomagal do osmih naslovov v la ligi in štirih naslovov v ligi prvakov v času, ko je bil igralec.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.