Šport > Nogomet
11971 ogledov

Potrditev, da je Haaland resnično izrekel tisto o Oblaku!

Šport: Potrditev, da je Haaland resnično izrekel tisto o Oblaku! - Erling Braut Haaland Profimedia
V prejšnjih dneh se je dosti poročalo o nevsakdanji izjavi Erlinga Brauta Haalanda o tekmi s Slovenijo. No, pri RTV Slovenije imajo dokaz!

Po nedavni tekmi med Norveško in Slovenijo se je največ govorilo o izjemnem slovenskem vratarju Janu Oblaku. Potem ko je v drugem polčasu Slovenija ostala brez izključenega Mihe Blažiča, je namreč slovenski kapetan izvrstno poveljeval naši obrambi ter bil najzaslužnejši za prvo slovensko točko v letošnji Ligi narodov.

Vratar Atletica Madrida je tako ob živce spravljal odličen norveški napad, katerega je vodil eden najbolj vročih napadalcev sveta, najnovejša okrepitev Manchester Cityja Erling Braut Haaland, ki je sicer na prejšnji sedmih reprezentančnih tekmah dosegel kar 11 zadetkov. Nato pa je naletel na Oblaka!

Jan Oblak | Avtor: Profimedia Profimedia

Slovenski kapetan je dobil čisto vsak obračun z norveškimi napadalci, premagati pa ga ni mogel niti Haaland, ki je izgubil čisto vsakega izmed medsebojnih dvobojev na tekmi.

Oblak naj bi celo tako iznerviral norveškega zvezdnika, da slednji po tekmi ni želel dajati izjav za medije, temveč se je iz garderobe napotil naravnost na avtobus.

Norveška : Slovenija Haaland besen Šport Zvezdnika Norvežanov šokirana nad Slovencem: "Je eden najboljših na svetu!"

Po prvotnih nepotrjenih poročilih nekaterih medijev naj bi kar med hojo odgovoril zgolj na eno vprašanje. Ko so ga vprašali, kako bi opisal tekmo, naj bi izustil zgolj tri besede, ki pa so povsem zadele bistvo: "Oblak, Oblak, Oblak!"

Če je šlo najprej zgolj za nepotrjene govorice, pa imamo zdaj končno tudi dokaz, saj je snemalcu RTV Slovenije vse skupaj uspelo posneti.

Haalandovo reakcijo in izjavo si lahko ogledate TUKAJ.

MATJAŽ KEK Šok iz reprezentance Šport Kek že bivši? Ne boste verjeli, kdo naj bi ga zamenjal
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice