Šport > Nogomet
159 ogledov

Po izpadu zamenjali trenerja

Damjan Gajser Triglav Kranj Reševalni pas/Twitter
V zdaj že nekdanjem gorenjskem prvoligašu so se odločili za menjavo na vrhu strokovnega štaba.

Nogometaše kranjskega Triglava, ki so to sezono v dodatnih kvalifikacijah proti Gorici izpadli iz elitne druščine prvoligaškega prvenstva, bo v novi sezoni vodil Damjan Gajser. Petdesetletni Kidričan je bil zadnja tri leta pomočnik Anteju Šimundži pri murskosoboški Muri, s katero je v zadnji sezoni osvojil pokal Slovenije.

gorica Petarda Šport Gorica razbila Triglav za preboj v Prvo ligo

Kot so sporočili iz kranjskega kluba, je starejši od bratov Gajser, Saša Gajser je pomočnik trenerja pri prvoligašu Mariboru, lastnik Uefine trenerske licence in bo člansko ekipo bordo-belih popeljal v prihodnost.

Gajser, nekdanji slovenski reprezentant, ki je igral tudi za Muro, Maribor in Olimpijo, je s klubom podpisal dveletno pogodbo, v strokovnem štabu pa ostajata tudi Vlado Šmit, ki bo Gajserjev pomočnik, in trener vratarjev Damir Botonjić.

Mestna občina Kranj je konec julija pridobila pravnomočno uporabno dovoljenje za novo razsvetljavo nogometnega igrišča in stadiona. Občina je tako končala približno milijon evrov vreden projekt, v okviru katerega so postavili štiri skoraj 47 metrov visoke stebre s po 44 reflektorji, ki bodo omogočali treninge in tekme tudi v večernih terminih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice