Šport > Nogomet
1462 ogledov

Odšel za 105 milijonov, zdaj se vrača zastonj

Paul Pogba Epa
Francoski reprezentant znova na stari poti.

La Gazzetta dello Sport je objavila, da se Francoz Paul Pogba vrača v Torino. K Juventusu bo prišel brez odškodnine, saj mu je potekla pogodba z Manchester Unitedom.

"Srce vselej zmaga... Pogba bo podpisal triletno pogodbo. Zaslužil bo sedem milijonov in pol na sezono, z morebitnimi bonusi pa lahko dobi celo 10 milijonov," so zapisali pri rožnatem časniku.

To je sicer že drugič, da bo francoski vezist zastonj presedlal iz Manchester Uniteda k stari dami. Pred desetimi leti je Pogba kot 19-letni talent namreč opravil enako pot, po štirih letih pa se je nato za 105 milijonov evrov vrnil k rdečim vragom.

Britanski mediji so sicer v teh dneh pisali o tem, da je bilo že vse dogovorjeno za prestop k Manchester Cityju, a je nato Francoz odstopil od dogovora zaradi bojazni pred reakcijo navijačev Uniteda.

Za klub iz Old Trafforda je Pogba v zadnjih šestih sezonah zbral 233 nastopov, dosegel je 39 zadetkov in vpisal 51 asistenc.

pogba mourinho | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice