Šport > Nogomet
1396 ogledov

Oblak pregnal že četrtega vratarja

Antonio Adán Epa Antonio Adán.
Po Evropi se je zgodilo nekaj odmevnih nogometnih prestopov.

Jan Oblak, slovenski nogometni vratar madridskega Atlética, s svojimi predstavami že nekaj let jemlje voljo klubskim vratarskim rezervam. Zadnji, ki je obupal, je Antonio Adán, ki se bo v iskanju minut preselil v lizbonski Sporting, poroča Marca.

Španec je v tej sezoni igral le dvakrat, leto je preživel povsem v senci Slovenca. Skupno je na igrišču preživel le 144 minut, na roke mu ni šlo dejstvo, da je njegova ekipa hitro izpadla iz kraljevega pokala, v katerem naj bi imel zagotovljene minute.

V podobnem položaju so se prejšnja leta znašli tudi Miguel Ángel Moyá, Axel Werner in André Moreira.

Los Rojiblancos že iščejo novega rezervnega vratarja, glavna kandidata naj bi bila José Sá iz pirejskega Olympiacosa in Roberto Jiménez iz Alavésa.

Jan Oblak "In pika!" Šport Predsednik Atletica odločno o prihodnosti Jana Oblaka

Victor Osimhen | Avtor: Epa Epa

Iz italijanskega Napolija so sporočili, da bo njihovo ekipo v naslednji sezoni okrepil mladi nigerijski reprezentant Victor Osimhen. Enaindvajsetletni napadalec, dosedanji igralec Lilla, ki je podpisal petletno pogodbo, bo postal najdražji igralec Napolija vseh časov.

Podatki, koliko bodo Italijani zanj plačali, se razlikujejo, nekateri trdijo, da 70 milijonov evrov plus bonuse, drugi govorijo o 50 milijonih, uradnega podatka pa klub ni posredoval.

Osimhen je letos za Lille na 38 tekmah dosegel 18 golov.

Novico o prestopu je medijem na novinarski konferenci v svoji poletni rezidenci na Capriju sporočil predsednik kluba Aurelio De Laurentiis.

NK Domžale trening Tržnica Šport Domžale pozdravile starega znanca, Bravo zadržal veterana
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice