Šport > Nogomet
47 ogledov

Nova frizura Neymarja razjezila sponzorje

Neymar EPA
Veliko nogometnih navdušencev se je med torkovo tekmo Barcelone v Ligi prvakov čudilo novi frizuri Brazilca Neymarja. "Zakrivil" naj bi jo soigralec Dani Alves.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je svoje oboževalce v zadnjih letih pogosto navdušil z zanimivimi pričeskami, sedaj pa je mnoge presenetil s popolnoma pobritimi lasmi. Novo frizuro naj bi po informacijah nemškega portala Bild zakrivil Neymarjev soigralec pri španskem klubu Barcelona Dani Alves. Starejši soigralec naj bi Neymarju lase pobril kar v slačilnici pred tekmo španskega prvenstva s klubom Las Palmas.

Manj zadovoljni naj bi bili z novo pričesko Brazilca sponzorji. Gillette in PokerStars naj bi v novih skupnih projektih Neymarjeve lase podaljšali digitalno in ga tako naredili bolj prepoznavnega.

Tudi na športnem področju pa je Neymarja doletela slaba novica. Mednarodno športno sodišče je zavrnilo ugovor brazilskega nogometaša na prepoved igranja na reprezentančnih tekmah. Neymar bo tako zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel med Copo Americo, zamudil prvi dve tekmi brazilske reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2018 proti Čilu in Venezueli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.