Šport > Nogomet
4458 ogledov

Norost škotskega vratarja: "Za to ni opravičila!"

mcgregor rangers Reševalni pas/Twitter
Škotski vratar je podlegel trenutku norosti.

Allan McGregor, vratar škotskega prvoligaša Rangers FC, ki ga vodi nekdanji angleški nogometaš Steven Gerrard, je poskrbel za sramoten incident na tekmi 36. kroga škotskega Premiershipa. Pisala se je 89. minuta srečanja na stadionu Ibrox v Glasgowu, ko je domači vratar po dolgi podaji brez kakšnega posebnega razloga v hrbet brcnil nogometaša nasprotne ekipe.

Trenutek norosti je nato poskušal ublažiti s hlinjenjem poškodbe, vendar mu sodnik ni nasedel in mu pokazal naporedni rdeči karton. McGregor bo zaradi incidenta dobil kazen dveh tekem, tako da ne bo mogel zaigrati na prihajajočem derbiju s Celticom. 

Kris Boyd, vratarjev nekdanji soigralec pri Rangersih, je o incidentu povedal: "To je popolna norost. Ne vem, kaj je mislil. Noro je sploh pomisliti na to, da bi nekoga brcnil. Za njegovo dejanje ni opravičila. Nimam besed. Star je 36 let, to ni mlad fant. Kakšna neumnost."

McGregor je poskrbel za 12. rdeči karton Rangersov v letošnji sezoni. "Če imate kakšnega na zalogi, sem odprt za predloge," je o pomanjkanju discipline spregovoril trener Gerrard. "Igralci so že naveličani mojih pridig. Spet so naš uspeh zasenčile težave z disciplino. Počasi mi zmanjkuje besed. Ne želim biti eden tistih trenerjev, ki igralcem iz žepov jemljejo denar, vendar mi ne puščajo nobene druge možnosti," je dodala legenda Liverpoola.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.