Šport > Nogomet
9651 ogledov

Nogometaš povzročil grozljivo nesrečo

zarate nesreča Print Screen
Argentinski branilec naj bi povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Varnostne kamere na avtocesti Avenida General Paz v argentinski prestolnici Buenos Aires so v noči s sobote na nedeljo zabeležile prometno nesrečo, v kateri sta umrli dve osebi.

Voznik osebnega avtomobila, šlo naj bi za argentinskega branilca Nahuela Zárateja, z veliko hitrostjo trčil v taksi, v katerem sta bila potnika, stara 54 in 55 let. Oba sta na kraju nesreče podlegla poškodbam.

Zárate je v silovitem trčenju utrpel lažje poškodbe, zato so ga prepeljali v bolnišnico, že nekaj ur kasneje pa so ga privedli na policijsko postajo, kjer je ostal v priporu.

Preiskava nesreče, ki so jo zabeležile varnostne kamere, je v teku.

nahuel zarate | Avtor: Epa Epa

Zárate je 25-letni levi bočni branilec, ki je nogometno znanje pridobival v mladinskih kategorijah slovitega kluba Boca Juniors. Od leta 2013 je bil del članskega moštva, eno sezono pa je kot posojeni nogometaš igral za Godoy Cruz (2015-2016). V nadaljevanju kariere je igral za Union in Atletico Tucuman, trenutno pa nima kluba.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.