Šport > Nogomet
6963 ogledov

Pistorius mu je grozil, zdaj kruto ustreljen pred svojo hišo

Marc Batchelor PrtSc
Južnoafriško republiko je pretresel umor nekdanjega reprezentanta in televizijskega analitika.

V ponedeljek zvečer je v Johannesburgu umrl Marc Batchelor. Gre za nekdanjega nogometnega reprezentanta JAR, ki je po koncu aktivne kariere delal kot analitik na južnoafriških televizijah.

Zinedine Zidane Real Madrid Šok Šport Tragedija v družini Zidane, trener Reala zapustil priprave

Batchelor je bil javnosti znan tudi preko primera Oscarja Pistoriusa, na procesu zoper paraolimpijca je bil namreč priča. Izpovedal je, da mu je Pistorius grozil, ker je domneval, da ima afero z njegovim kasneje umorjenim dekletom Reevo Steenkamp.

Batchelor je bil ustreljen blizu svojega doma okrog šestih popoldne po lokalnem času. Mimo njegovega avtomobila sta se pripeljala dva motorja, njuni potniki pa so izstrelili kopico nabojev v Batchelorjev avtomobil in ga ubili.

Marc Batchelor streljanje | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Nekajkrat je bil ustreljen skozi okno in je umrl na mestu dogodka," je za News24 dejal Lungelo Dlamini, predstavnik johannesburške policije. "Začeli smo preiskavo, motiv napada pa nam še ni znan," je dodal Dlamini.

Južnoafriški mediji poročajo, da ima napad značilnosti dejanj profesionalnih morilcev in dodajajo, da je bil Batchelor vpleten v različne posle, zaradi katerih se je pogosto znašel na sodiščih.

Marc Batchelor streljanje | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.