Šport > Nogomet
64384 ogledov

Navijač sredi tekme s telefonom stekel do Ronalda, ta pa ...

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Saša Despot
Na prijateljski tekmi med Slovenijo in Portugalsko je prišlo do krajše nenadejane prekinitve.

V 43. minuti srečanja med Slovenijo in Portugalsko v Stožicah je eden od gledalcev prebil gosto postavljeno linijo policistov in varnostnikov ter stekel na igrišče.

Ni bilo treba ugibati, kam je namenjen, njegova tarča je bil Cristiano Ronaldo. Slednji se ob prihodu navijača ni pretirano sekiral, mirno je pustil, da je prišlek z njim naredil "selfie", torej spominsko fotografijo.

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Portugalec, že dobro vajen podobnih manevrov, je mirno poziral, nato pa se osredotočil na nadaljne izzive, ki mu jih je postavljala slovenska obramba.

Varnostniki so navijača nato zgrabili in ga zvlekli z zelenice in stadiona. Ronaldov oboževalec se, ob uspešno opravljeni misiji, s tem najbrž ni pretirano obremenjeval.

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska | Avtor: Saša Despot Saša Despot

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • dejan80 12:20 27.marec 2024.

    No "NZS" kdo bo pa zdaj kaznovan....???

  • radovednica 08:48 27.marec 2024.

    Tega idiota, ki malikuje narcisoidnega portugalskega pedra in ne spoštuje, zakaj se gre na "nič posebnega tekmo" (mimogrede so oni igrali z drugo postavo in 39 letnim starčkom), bi bilo treba takoj, brez milosti, po ruskem zgledu s teroristi. To manjka pri nas!!!

  • Avatar VINOVERITAS
    VINOVERITAS 08:13 27.marec 2024.

    Zanima me koliko tekem bo nzs prepovedala v stožicah in kakšno finančno kazen bo dobila nzs od nzs ??????!!!!!??????? A morda kdo ve???!!!!????????🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

Sorodne novice