Šport > Nogomet
190 ogledov

Na Ciper brez Kampla

Kevin Kampl Slovenija Kevin Kampl v dresu Slovenije.
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 igrala drugo tekmo Lige narodov. Gostovala bo na Cipru, kamor pa v soboto zjutraj skupaj s soigralci ne bo odpotoval Kevin Kampl.

Vezist Leipziga si je ob četrtkovem porazu proti Bolgariji (1:2) poškodoval gleženj in je že odpotoval v Nemčijo, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Kevin Kampl je četrtkovo tekmo zapustil v 83. minuti zaradi udarca v levi gleženj. "Po oceni zdravniške službe je Kamplov gleženj v takšnem stanju, da slovenski reprezentant ne bo pripravljen do nedelje, zato je reprezentant ob dogovoru s selektorjem Tomažem Kavčičem že zapustil reprezentančno bazo," so pri NZS zapisali v sporočilu za javnost.

Selektor Tomaž Kavčič ne bo klical novega nogometaša. Na Ciper bo tako potovalo 25 slovenskih reprezentantov.

liga narodov Slovenija - Bolgarija Liga narodov Šport Slovenci daleč od pričakovanj Kevin Kampl Slovenija Novo tekmovanje Šport Tako lahko Slovenija pride do EP

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice