Šport > Nogomet
204 ogledov

Mura zdržala do srede drugega polčasa

Amadej Maroša Profimedia
Nogometaši Mure so v prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij za evropsko ligo izgubili v gosteh pri Maccabiju Haifi z 0:2 (0:0).

Nogometaši Mure so proti izraelskemu podprvaku Maccabiju iz Haife v gosteh izgubili z 0:2. Oba gola so prejeli v drugem polčasu in so pred povratnim srečanjem čez teden dni v Murski Soboti pred zelo zahtevno nalogo.

Muraši so pogumno začeli srečanje proti favoriziranemu Maccabiju Haifi. Amadej Maroša je v prvem polčasu zapravil najlepšo priložnost slovenskega predstavnika.

Izraelci so muraše strli po dobri uri igre. Najprej je v 64. minuti zadel Yuval Ashkenazi, štiri minute kasneje pa še rezervist Mohammad Awwad.

Maccabi Haifa : Mura  2:0 (0:0)
S
tadion Sammy Ofer, sodniki: Lukjancukas, Sužiedelis in Bučinskas (vsi Litva).
Strelca: 1:0 Ashkenazi (64.), 2:0 Awwad (68.).

Maccabi Haifa: Haimov, Gershon, Lavi, Haziza, Shua (od 72.Fani), Arad (od 86. dos Santos), Ashkenazi, Habashi, Meir, Mabouka, Plakušenko (od 51. Awwad).

Mura: Obradović, Bošković, Kozar, Bobičanec (od 79. Cipot), Maruško, Kous, Maroša (od 73. Bubnjara), Karničnik (od 74. Horvat), Šušnjara, Šturm, Šporn.

Rumeni karton: Cipot.
Rdeč karton: /.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.