Šport > Nogomet
563 ogledov

Mourinho razpredal o čudoviti zmagi nasprotnika

jose mourinho Epa
Nenavadna izbira besed portugalskega stratega.

Manchester United je v 27. krogu Premier League izgubil na gostovanju pri Newcastle Unitedu (1:0) in ima na lestvici 16 točk zaostanka za mestnim tekmecem Manchester Cityjem.

Rdeči vragi so zabeležili drugi zaporedni premierligaški poraz na gostovanjih. Trener Manchester Uniteda José Mourinho se je tokrat izognil kritiki na račun svojih nogometašev in pohvalil borbeno predstavo domačega moštva.

"Borili so se kot živali. To je mišljeno kot kompliment. Dali so vse od sebe in nogometni bogovi so jim bili naklonjeni," je na tiskovni konferenci filozofiral Mourinho. "Dali so vse, kar imajo, in tudi tisto, česar nimajo. To je lepota nogometne igre. Najlepši občutek, včasih še boljši kot takrat, ko igraš fantastično dobro in si boljši od nasprotnika."

"Po moji oceni bi lahko igrali še deset ur, pa ne bi zadeli."

José Mourinho

"Mislim, da so računali na točko. Naredili smo napako v obrambi, oni so dali življenje, da bi mrežo ohranili nedotaknjeno. Niso bili sami, pomagali so jim nogometni bogovi. Zmagali so na čudovit način," je povedal Mourinho.

Portugalec ostaja redna stranka Rafaela Beníteza, proti kateremu je izgubil že šest tekem. Več porazov - devet - mu je prizadejal le Pep Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice