Šport > Nogomet
6526 ogledov

Modrić o Ronaldovi reakciji po nagradi

Modrić Epa
Hrvaški reprezentant je spregovoril o potezi Cristiana Ronalda po njegovem imenovanju za igralca leta.

Luka Modrić je na tekmi med Hrvaško in Portugalsko požel aplavz domačih navijačev v Faru, kasneje pa je spregovoril tudi o največjem portugalskem zvezdniku Cristianu Ronaldu, ki mu je pred dnevi tudi čestital za naziv najboljšega nogometaša Evrope, ki ga je Hrvatu podelila Uefa.

"Imam dober odnos z Ronaldom in takšen odnos bova imela tudi naprej. Poslal mi je sporočilo in mi čestital za nagrado. Dejal je, da je srčen zame in da si jo zaslužim. Ne zanima me, kaj govorijo drugi, pomemnbo je le to, kaj mi je dejal Cristiano," je za portugalsko televizijo RTP po tekmi izjavil Modrić.

Uefin izbor je sicer razburil kar nekaj ljudi v Ronaldovem taboru, novi čan Juventusa pa je izpustil podelitev nagrad v Monte Carlu. Ronaldov zastopnik Jorge Mendes je tako izjavil, da bi nagrado moral prejeti Portugalec, izbor Modrića pa označil za smešnega. O nepoštenem izboru sta spegovorila tudi Ronaldova sestra in eden izmed njegovih prijateljev.

Ronaldo Nezadovoljstvo Šport Ronaldova sestra udarila po Luki Modriću

Nekdanja soigralca pri madridskem Realu se bosta potegovala tudi za Fifino zlato žogo. "Lepo je sprejeti individualne nagrade, če do njih pride. A to ni nekaj, kar bi me gnalo naprej. Nisem obseden s tem," je sicer še dejal kapetan hrvaške izbrane vrste.

Na tekmi, ki se je končala z rezultatom 1:1, Ronaldo ni zaigral, saj se želi v reprezentančnem premoru čim boljše aklimatizirati na nov klub.

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 13:53 07.september 2018.

    Tale Modrić mi je antipatik, sploh pa od tistega nastopa na sodišču kjer bi moral pričati proti Mamiću, pa ga je spomin zapustil.

Sorodne novice