Šport > Nogomet
1752 ogledov

Messi o golu: "Res je bil spektakularen zadetek, a imel sem tudi srečo"

Lionel Messi
"Leooooo Messiiiiii, Leoooo Messiiiii," je skandiral prepoln Camp Nou. Izjemni Argentinec je bil namreč najzaslužnejši za razbitje Liverpoola s 3:0.

Lionel Messi je bil glavno ime sredine tekme polfinala Lige prvakov. Po mnenju mnogih najboljših nogometaš na svetu je bil s svojimi solo prodori nerešljiva uganka za Liverpoolovo obrambo, svojo izjemno partijo pa je kronal kar z dvema zadetkoma, predvsem zadnji za dokončni potop nasprotnika pa je bil pravi evrogol.

lionel messi Liga prvakov Šport Liverpool na kolenih po briljantnem zadetku čarobnega Messija

Leo je tako ponovno dokazal, da Barcelone ne smemo nikoli odpisati, saj tudi če ima nasprotnik terensko premoč, se lahko kar nenadoma pojavi mali argentinski čarovnik z neko svojo novo čarovnijo. Tako je bilo tudi tokrat. Liverpool je dominiral, Messi pa je z dvema zadetkoma Barcelono popeljal na prag velikega finala.

"Ousmane Dembele je imel na koncu tekme veliko priložnost in teh 4:0 bi imelo dosti večji pomen od 3:0. Toda tudi to je dober rezultat, ampak nič še ni končano. Čaka nas težko gostovanje. Smo pa veseli, ker smo igrali odlično. Na začetku smo delovali nekoliko zadušeni, saj smo se prepustili njihovemu načinu igre ter igrali na protinapade, toda najpomembneje je, da niso dosegli zadetka. Kljub temu, da so nas stalno pritiskali, si niso ustvarli veliko priložnosti," je tekmo pokomentiral Messi, ki se je dotaknil tudi izjemnega zadetka iz prostega strela za 3:0: "Bil je res spektakularen, toda imel sem tudi srečo."

Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

Messi pa se je obregnil tudi ob navijače, ki so tekom celotnega srečanja žvižgali Philippeu Coutinhou, kateri nikakor ne najde svoje forme, ki ga je krasila v dresu Redsov: "To so ključni trenutki sezone in ni čas, da se koga kritizira. Žalostno je videti, da tvojemu soigralcu žvižgajo. Vsi moramo držati skupaj."

Video Šport Video: Liverpoolovi navijači v Barceloni mečejo ljudi v fontane
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.