Šport > Nogomet
1617 ogledov

Lampard obžaluje, kar je storil Kloppu: "To ni bilo prav"

lampard klopp Profimedia
Na tekmi angleške Premier League se je močno zaiskrilo med trenerjema Liverpoola in Chelseaja.

Frank Lampard, trener londonske ekipe, obžaluje, da je na tekmi predzadnjega kroga angleškega prvenstva psoval trenerja prvakov Jürgena Kloppa, a se za svoje besede ne misli opravičevati.

Lampard se je na srečanju zapletel v verbalni obračun z Liverpoolovo klopjo in ignoriral Kloppove pozive k spravi. "Pa ti (Klopp, op. a.) tudi odj**i, si me slišal? Osvojili ste en naslov in takoj se nekaj postavljate, kaj? Odje**te, vsi kolektivno odje**te," je besnel nekdanji vezist modrih, medtem ko je strateg Liverpoola poskušal pomiriti napete strasti.

Več o samem incidentu in povodu zanj si lahko preberete TUKAJ.

Liverpool, ki je že prejel pokal za angleškega prvaka sezone 2019/2020, je tekmo odločil s tremi zadetki v prvem polčasu, do konca pa je dodal še dva. Chelsea se klub velikemu zaostanku ni predal brez boja ter s tremi goli omilil poraz ob petardi nasprotnika.

Jürgen Klopp Frank Lampard Video Šport Lampard Kloppu: "Odj**i! Osvojili ste en naslov ..."

Lampard: "Kloppa zelo spoštujem"

Lampard je novinarjem priznal, da bi se moral verjetno ugrizniti v jezik, ko je Kloppa in njegove sodelavce pošiljal k vragu. "Videl sem posnetek in če sem popolnoma iskren, obžalujem svoje besede. Takšne reči se na družbenih omrežjih vrtijo v nedogled. Imam dve hčerki, ki sta aktivni na spletu. V tem pogledu obžalujem svoje besede, nikakor pa ne obžalujem, da sem stopil v bran svoji ekipi," je povedal trener Chelseaja.

Liverpool Razburljiv večer Šport Slavil naslov, tatovi mu medtem ukradli dragocen avtomobil

frank lampard | Avtor: Epa Epa
"Veliko se je dogajajo na klopi. Nobenih problemov nimam z Jürgenom Kloppom. Fantastičen je in zelo dobro vodi svojo ekipo. Rad bi popil pivo z njim in nazdravil njegovemu uspehu," je povedal Lampard in pojasnil, kaj se je pravzaprav zgodilo.

"Zmotile so me določene reči na njihovi klopi. Klopp ni bil kriv. Ena oseba je prestopila mejo. To je bilo zelo arogantno. Po tekmi se nismo pogovarjali. Rokoval sem se s Kloppom in mu čestital. Vem, kako težko je osvojiti Premier ligo. Zasluži si vse, kar je dosegel. Spor ni imel povezave z njim," je pojasnil. Povedal je še, da so člani Liverpolovega strokovnega štaba kršili kodeks obnašanja ter se vedli arogantno, podcenjujoče in porogljivo. Kljub vsemu smatra, da je bil njegov izbruh neprimeren.

"Moral bi izbrati drugačne besede. Kloppa zelo spoštujem," je sklenil 42-letnik.

suarez gerrard Iz prve roke Šport Legenda Liverpoola: "Suárez ni imel nobenega spoštovanja"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.