Šport > Nogomet
2981 ogledov

Ko popustijo zavore

Crvena zvezda Salzburg Epa
V Salzburgu in Beogradu je bilo v sredo zvečer zelo pestro.

V sredo zvečer si je Crvena zvezda z remijem (2:2) v Salzburgu priigrala nastop v skupinskem delu Lige prvakov, potem ko se je prva tekma pred tednom dni končala brez zadetkov.

Beograjčani so si igranje v glavnem delu elitnega evropskega tekmovanja zagotovili prvič po sezoni 1991/92, čustva so bila temu primerno sila razburkana.

Za nameček je bilo srečanje prava drama. Avstrijci so nadzorovali potek tekme, si priigrali prednost 2:0, nato pa so gostje v vsega minuti zabili dvakrat in se veselili napredovanja.

Benjamin Verbič Dinamo Kijev Ajax Liga prvakov Šport Slovenca ostala na pragu raja

Zvezdo je v Mozartovem mestu spremljalo okrog 9.000 navijačev, medtem ko so bile na prvem srečanju zaradi Uefine kazni tribune prazne. Že po drugem zadetku Beograjčanov je v enem od sektorjev gostujočih privržencev nastal kaos in nekateri so podrli ograjo in padli s tribune, k sreči brez resnih posledic.

Prava norišnica pa je sledila po zadnjem sodniškem žvižgu. Ko je bil dan znak za konec tekme, se je začelo nepopisno slavje. Klop Zvezde je v polnem šprintu stekla na zelenico, njenemu zgledu so sledili tudi številni navijači. Slačili so igralce, da bi si zagotovili dragocen spomin in skupaj z nogometaši praznovali ob zgodovinskem uspehu.

Veseljačenje se je nato preselilo na salzburške ulice, pokalo pa je tudi v Beogradu, kjer se je na Trgu republike zbrala množica pristašev rdeče-belih. 

Nogometaši Crvene zvezde so le dan po zgodovinski uvrstitvi v Ligo prvakov dobili še eno odlično novico. Evropska nogometna zveza (Uefa) je beograjskemu klubu prepolovila kazen dveh tekem brez prisotnosti gledalcev, tako da bodo imeli rdeče-beli že na prvi tekmi najmočnejšega klubskega tekmovanja pomoč navijačev.

Žreb za skupinski del Lige prvakov se bo odvil v četrtek ob 18. uri.

Komentarjev 1
  • Amber_Bedford 15:23 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilom na temm spletnemm mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

Sorodne novice