Šport > Nogomet
5140 ogledov

Kek: "Stojanoviću bi potrgal ušesa!"

Matjaž Kek Anže Petkovšek
Slovenska nogometna reprezentanca drevi začenja s kvalifikacijami za Evropsko prvenstvo 2020. V četi Matjaža Keka, ki se je vrnil na selektorski stolček, je tudi Petar Stojanović, ki je z neumno potezo zaznamoval zadnje kolo Evropske lige.

Dinamovi navijači so najprej zavpili od jeze, nato pa se čustveno sesuli, medtem ko so v nejeveri opazovali, kako se Petar Stojanović najprej pritožuje nad sodniško odločitvijo, nato pa še trikrat besno zamahne z roko. Razplet: rdeči karton in konec Dinamovih sanj o napredovanju v naslednje kolo Evropske lige.

Petar Stojanović | Avtor: Profimedia Profimedia
Hrvaški prvak je tako izgubil v Lizboni proti Benfici s 3:0 ter se v osmini finala poslovil od Evropske lige, tragični junak pa je postal prav slovenski bočni branilec Petar Stojanović, ki si je v 104. minuti po neumnosti prislužil rdeči karton ob rezultatu 2:0, ko bi zgolj en gol Modrih popeljal Zagrebčane v naslednji krog.

"Seveda, da je šlo za nepotrebno izključitev ter da tega ne sme početi," je po porazu Stojanovićevo potezo komentiral trener Modrih, Nenad Bjelica.

Petar Stojanović "Žal mi je" Šport Slovenski reprezentant naredil veliko neumnost

Trenutno se nesrečni desni bek Dinama nahaja v Izraelu, kjer bo s slovensko reprezentanco začel s kvalifikacijami za Evropsko prvenstvo 2020, toda tudi tu ne more ubežati pred lizbonsko bedarijo.

Njegovege izključitve se je namreč dotaknil tudi (stari) novi selektor slovenske reprezentance, Matjaž Kek: "Da bi to napravil meni, bi mu potrgal ušesa! Mislim, da mu je nekaj takega pojasnil tudi njegov klubski trener."

Keku bo današnja tekma prva na klopi Slovenije po več kot sedmih letih in pol. Slovenija se je na zadnje veliko tekmovanje, Svetovno prvenstvo leta 2010 v Južni Afriki , uvrstila prav pod njegovim vodstvom.

nogometna reprezentanca Kvalifikacije Šport Kek: Neumno bi bilo, če .... Jan Oblak Spet doma Šport Jan Oblak pojasnil svojo odsotnost iz reprezentance
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.