Šport > Nogomet
5443 ogledov

Juventus po Ronaldu želi še nekdanjega najdražjega nogometaša

paul pogba Epa
Juventus je nedavno okrepil najboljši nogometaš sveta Cristiano Ronaldo. Toda Stara dama se pri tem ne ustavlja. Najnovejša želja pri izgradnji mega ekipe je nekdanji najdražji nogometaš sveta.

Juventus je zagotovo prvo ime letošnjega prestopnega roka. Potem ko so v svoje vrste že zvabili Cristiana Ronalda, naj bi bila najnovejša želja Bianconerov še ena velika nogometna zvezda.

Italijanska Gazetta dello Sport namreč poroča, da naj bi francoski reprezentant Paul Pogba izrazil željo po vrnitvi iz Manchester Uniteda v Juventus.

Pogba, ki je na nedavno končanem Mundialu v Rusiji postal svetovni prvak, naj bi bil zelo zainteresiran za Juventusov novi projekt, s katerim želijo na vso moč napasti dolgo pričakovani naslov Lige prvakov.



Po poročanju italijanskih medijev naj bi bil visokorasli vezist tudi nezadovoljen s svojim odnosom z menedžerjem Manchester Uniteda, Joseom Mourinhom, s katerim je imel v preteklosti kar precej nesoglasij.

jose mourinho paul pogba | Avtor: Profimedia Profimedia


Razlog več, da se Pogba vrne k Juventusu, naj bi predstavljalo tudi dejstvo, da je klub že okrepil Ronaldo, saj naj bi tako Torinčani dokazali, da mislijo resno s svojimi visokoletečimi napovedmi.

Italijanski mediji tudi špekulirajo, da naj bi se odškodnina vrtela v višini 60 milijonov evrov. Pogba je sicer pred dvema letoma prav iz Juventusa okrepil Manchester United za takratni rekordni znesek 105 milijonov evrov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.