Šport > Nogomet
32902 ogledov

Iz neznanega razloga odšla iz karantene, domov se ni več vrnila

centurion pasini Instagram
Petindvajsetletnica je iz doslej še nepojasnjenih razlogov prekršila strogo karanteno v Buenos Airesu, kmalu zatem pa je njeno življenje ugasnilo na cesti.

Ricardo Centurión, nogometaš argentinskega Racinga, ki je pred prekinitvijo nogometnega prvenstva igral na posoji pri Atléticu Vélezu Sarsfieldu, žaluje za dekletom Melody Pasini.

Petindvajsetletnica se je v nedeljo iz neznanega razloga odpravila iz samokarantene v argentinski prestolnici, nakar se ji je med vožnjo z avtomobilom ustavilo srce. Po poročanju argentinskih medijev je trčila v parkirani avtomobil, njena smrt pa ni bila posledica poškodb zaradi prometne nesreče, temveč srčnega zastoja.

Pasinijeva, s katero je bil nogometaš v zvezi približno pet let, je imela že v otroštvu resne težave s srcem. Pri komaj 12 letih je uspešno prestala presaditev srca, pred petimi leti pa je prebolela še raka.

Centurión, ki je v preteklosti igral tudi za italijanskega prvoligaša Genoo, novice o njeni smrti ni najbolje sprejel, posredovati je morala celo policija.

Preiskovalci poskušajo ugotoviti, zakaj je dekle kršilo pravila karantene, ki sicer veljajo v tej južnoameriški državi, v kateri je bilo do nedelje potrjenih 820 primerov koronavirusa in 20 smrtnih žrtev. 

Argentinski državljani lahko domove zapustijo samo za odhod v trgovino ali lekarno, pokojnica pa naj bi umrla izven radija, ki ga je v okviru omejitve gibanja predpisala tamkajšnja vlada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te voy amar siempre mi amor

A post shared by Ricardo Adrian Centurion10 (@adrianricardo1993) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.