Šport > Nogomet
3238 ogledov

Hrvatje nič kaj spoštljivo o Mariboru

AIK Maribor Epa
Na Hrvaškem so zelo zadovoljni z žrebom.

Ples kroglic na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu je odločil, da se bo zmagovalec dvoboja v kvalifikacijah za ligo prvakov med Mariborom in norveškim Rosenborgom pomeril z boljšim iz obračuna med zagrebškim Dinamom in Ferencvarošom. Na Hrvaškem nihče ne dvomi, da bi Madžari lahko zaustavili Dinamo, nič kaj spoštljivo pa hrvaški mediji niso pospremili tudi morebitnega naslednjega nasprotnika modrih.

"Dinamu odprta pot do lige prvakov, izvlekel je najlažjega nasprotnika v play-offu," so zanesljivo napredovanje proti Ferencvarošu v naslovu napovedali na spletni strani Index.hr, tudi zmagovalec norveško-slovenskega dvoboja pa očitno ne bi smel biti prevelik zalogaj za Zagrebčane.

NK Maribor Stockholm Liga prvakov Šport Maribor dobil možnega nasprotnika v play-offu

"Dober žreb za naše klube," pa so članek naslovili pri portalu 24sata.hr. Tudi tu so zapisali, da ima Dinamo zdaj odprto pot v ligo prvakov, pri tem pa se spomnili dosedanjih dveh dvobojev med Zagrebčani in Mariborčani. V sezoni 2003/04 je Dinamo na stadionu Maksimir zmagal z 2:1, v Ljudskem vrtu je bilo 1:1, devet let kasneje pa so Hrvatje dobili obe tekmi; 1:0 v Mariboru in 2:1 v Zagrebu.

"Modrim lahek žreb v Nyonu," se glasi naslov članka na spletni strani Jutarnjeg lista. 

Kenan Pirić Video Šport To sta gola, ki sta Maribor popeljala naprej
Komentarjev 3
  • Pepe007 07:44 06.avgust 2019.

    Kak bi bilo veselo, če bi jih Madžari ruknili ven :)

  • Avatar Cojelinna
    Cojelinna 01:04 06.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Sašo Čepon 17:33 05.avgust 2019.

    Valjda ne. Maribor je pa res kr neki...