Šport > Nogomet
20 ogledov

Hazard kot vroča žemljica

Eden Hazard EPA
Prvega januarja se bo začel zimski prestopni rok. Zelo dejavni bodo spet angleški klubi. Zelo vroč pa je Eden Hazard, ki je zanimiv za kar nekaj največjih evropskih klubov.

Lastnik Chelseaja Roman Abramovič naj bi trenerju Andréju Villas-Boasu že odobril nakupe v višini 180 milijonov evrov, glavno vlogo na trgu pa naj bi znova imel še bogatejši Manchester City.

V Franciji nadvse zanimivo

Pri vodilni ekipi Premier League naj bi se najbolj ogreli za Edena Hazarda. Na naslov Lilla naj bi tako za nadarjenega Belgijca že romala ponudba v višini 30 milijonov evrov. Zanimanje Cityja je potrdil tudi igralčev agent Marc Fourmeaux, a dodal, da Lille igralca ne bo prodal za manj kot 40 milijonov. "Vsekakor bo zaigral za enega od največjih klubov – Real Madrid, Barcelono, ​​Chelsea, Manchester City, AC Milan, Inter ali Juventus," je dejal Fourmeaux, ki je potrdil tudi zanimanje za Yanna M'Vilo. Zanj bo treba plačati 20 milijonov evrov, kot prva kupca pa sta se že pojavila Milan in Inter. Za zanimiv prestopni rok bo v Franciji poskrbel tudi PSG. Tega naj bi prevzel Carlo Ancelotti, ki naj bi na sezono zaslužil od šest do sedem milijonov evrov, s tem pa bo postal najbolje plačan trener v Franciji.

Dejavni pri Chelseaju

Pri nekdanjem Ancelottijevem Chelseaju naj bi želeli napadalca Gonzala Higuaína, ki se je pri Realu Madridu v tej sezoni le sedemkrat znašel v prvi enajsterici. S Stamford Bridgea naj bi sicer odšli branilec Alex, ki se želi vrniti v brazilski Santos, nezadovoljni Florent Malouda in Salomon Kalou. Časnik Daily Mirror sicer kot najverjetnejše prestope omenja selitev Wesleyja Sneijderja k Manchestru Unitedu, Carlosa Téveza k Milanu, Garyja Cahilla k Chelseaju, Jana Vertonghna k Newcastlu in vrnitev Thierryja Henryja k Arsenalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.