Šport > Nogomet
140 ogledov

Dybala potopil Young Boys, City se na koncu le izvlekel

Manchester City Epa
Na uvodnih dveh tekmah 2. kroga nogometne Lige prvakov sta do zmage prišla Juventus in Manchester City. Juventus je s 3:0 premagal Young Boys Bern, City pa je v zaključku tekme prišel do zmage nad Hoffenheimom z 2:1.

V skupini H je Juventus prišel do pričakovane zmage nad Young Boys Bern, ki po dveh tekmah ostaja brez doseženega gola. Italijanski velikan, ki je zmagal tudi v uvodnem krogu Lige prvakov, je doma svojo premoč pokazal že v prvem polčasu, ko je Paulo Dybala zadel dvakrat, prvič že v deveti minuti. Gostje v prvem polčasu sploh niso prišli do strela v okvir vrat. Dybala je še tretjič zadel v 69. minuti, ko je postavil končni izid 3:0. Gostje iz Švice so tekmo končali le z deseterico, saj je Mohamed Aly Camara v razmaku štirih minut prejel dva rumena kartona in bil v 79. minuti primoran zapustiti igrišče.

Na tekmi skupine F med Hoffenheimom in Manchester Cityjem, ki jo je sodila slovenska četverica na čelu z Damirjem Skomino, so prvi povedli domači. V prvi minuti igre je Ishak Belfodil šokiral goste, a so sinje modri že po sedmih minutah z golom Sergija Aguera izenačili. Borbeni Nemci so se dobro branili in videti je bilo je, da bodo za svojo predstavo nagrajeni s točko, potem pa je v Stefan Posch v 87. minuti naredil napako v obrambi in Davidu Silvi omogočil priložnost, ki jo je Španec znal izkoristiti. City je tako po porazu v prvem krogu proti Lyonu prišel do prve zmage v letošnji sezoni Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.