Šport > Nogomet
2459 ogledov

Drama v Oblakovi ekipi, Costa odvihral s treninga

diego costa Epa
Španski napadalec ni želel trenirati z ekipo in na lastno pest zapustil prizorišče.

Diego Costa se v četrtek ni udeležil treninga Atlético Madrida, čeprav za to ni bilo opravičljivega razloga. Napadalec nima težav s poškodbami, temveč naj bi bila njegova odsotnost povezana z nedavnim incidentom na tekmi z Barcelono.

Diego Costa Barca La Liga Šport Tako hudo kazen je prejel Diego Costa

Costa je na derbiju španskega prvenstva psoval mater glavnega sodnika in ga zgrabil z obema rokama. Španska nogometna zveza mu je zaradi incidenta izrekla osem tekem prepovedi, štiri zaradi izrečenih žaljivk in štiri zaradi grabljenja sodnika.

diego costa | Avtor: Epa Epa

S tem pa težav še ni bilo konec. V klubu so ga namreč obvestili, da bodo proti njemu sprožili interni disciplinski postopek, kar naj bi nogometaša tako razjezilo, da je bojkotiral trening.

jan oblak diego costa Atlético Madrid Šport Dobri novici sledila slaba

Costo so med zapuščanjem prizorišča za trening prestregli navijači in ga vprašali, če je treniral z moštvom, vendar odgovora niso dočakali, saj se je nogometaš le nemo odpeljal mimo.

Prihodnost 30-letnega napadalca je že nekaj časa pod velikim vprašajem, vse glasneje pa se govori, da bo poleti zapustil Atlético in poskusil srečo na Kitajskem.

jan oblak Nore številke Šport Da pade čeljust: vse to prinaša Oblakova nova pogodba

Komentarjev 2
  • tomislav 15:28 19.april 2019.

    Velika napaka atletika in Simeoneja, da so ga pripeljali nazaj v klub.

  • izy 15:17 19.april 2019.

    Ta tip je nor. Naj gre čimprej na Kitajsko.