Šport > Nogomet
206 ogledov

Danska vendarle s pravimi nogometaši

Danska Reševalni pas/Twitter
Danska nogometna reprezentanca, ki je zaradi spora z nacionalno zvezo prijateljsko tekmo proti Slovakom (0:3) igrala z nogometaši iz nižjih lig in futsalisti, bo v nedeljo proti Walesu v Aarhusu na svoji prvi tekmi Lige narodov vendarle nastopila v najmočnejši postavi.

Danska zveza se je namreč dogovorila z reprezentanti po nesoglasjih glede zaslužka od sponzorskih pogodb. "Za reprezentanco in vse v danskem nogometu je dobro, da bomo pomembno tekmo igrali s prvo ekipo," je dejal predsednik danske zveze (DBU) Jesper Moeller.

Najboljši danski nogometaši, na čelu z zvezdnikom Tottenhama Christianom Eriksenom, so bojkotirali igranje za izbrano vrsto zaradi sporov z zvezo glede sponzorskih pogodb. Evropska nogometna zveza je zagrozila Dancem z izključitvijo iz Lige narodov in tudi iz kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2020, če se ne pojavijo na tekmi z Walesom, ki bo na sporedu v nedeljo ob 18. uri.

danska nogometna reprezentanca Danska sramota Šport V ligo narodov s futsalisti danska Izredno stanje Šport Razpad nogometne velesile, Uefa grozi s hudimi sankcijami

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.