Šport > Nogomet
0 ogledov

Cena za Becksa? Ronaldinho!

Brazilsko-angleški dvojec bi se utegnil ločiti. Žurnal24 main
Po poročanju nekaterih medijev se LA Galaxy ni zadovoljil z denarnim nadomestilom za odhod Davida Beckhama, ampak zahteva konkretnejšo odškodnino – nič manj kot Ronaldinha.
 

Preberite še ...

Kredit za Ronalda

O veliki želji obeh vpletenih strani po tem, da David Beckham ostane v Milanu, ni treba porabiti veliko črnila. Klub iz lombardijske prestolnice si na vso moč prizadeva, da bi član LA Galaxyja ostal v njegovih vrstah, a škarje in platno sta bolj v rokah Američanov, saj ima Becks z njimi pogodbo do konca leta 2012. Z denarjem pogajalcem Milana ni uspelo omehčati LA Galaxyja, ta naj bi predlagal drugačno kupčijo. V zameno za to, da Beckhama spusti v Milano, je zahteval Ronaldinha. Čeprav Carlo Ancelotti Brazilca vse redkeje uvršča v začetno enajsterico rossonerov, je takšen scenarij malo verjeten, saj se rdeče-črni ne bodo tako lahko odrekli enemu svojih druguljev.

Sicer pa se je v ZDA vnela prava protibeckhammanija, saj so nekateri tamkajšni mediji dejansko užaljeni, ker se je angleški nogometni mojster tako ogrel za ostanek v Milanu in ga prav nič več ne vleče nazaj prek Atlantika. Spletni portal northjersey.com je tako zapisal, da je Becks v Ameriko prišel le zaradi denarja in igralske (v umetniškem smislu, da ne bo nesporazumov) kariere. Zdaj pa naj bi dojel, da je še vedno sposoben igrati nogomet na visoki ravni in je MLS obrnil hrbet. Zdaj ni druge, kot ga pustiti, je zapisal omenjeni vir in besno dodal: "Če pa še kdaj prosi za pomoč, mu bomo zaloputnili vrata pred nosom!" Zgovorno, ni kaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.