Šport > Nogomet
4461 ogledov

Cela Italija se čudi neverjetnemu posredovanju Samirja Handanovića

Samir Handanović Epa
Nekdanji slovenski reprezentant je še korak bližje tako težko pričakovani lovoriki.

Izjemni slovenski vratar Samir Handanović je zagotovo pri samem vrhu seznama najboljših nogometašev vseh časov, ki pa v celotni svoji karieri niso osvojili niti ene same lovorike.

A zdi se, da se njegovo čakanje počasi bliža h koncu... Inter je namreč v ponedeljek zvečer premagal Atalanto drugega slovenskega nogometnega zvezdnika Josipa Iličića in je tako še korak bližje novemu naslovu državnega prvaka, prvega po letu 2010.

Samir Handanović | Avtor: Profimedia Profimedia

Črno-modri imajo namreč na prvenstveni lestvici že šest točk prednosti pred mestnim tekmecem Milanom, medtem ko prvi favorit pred začetkom sezone, torinski Juventus, zaostaja že za 10 točk.

Do konca prvenstva je sicer še 12 krogov, a glede na odlično formo Interja, ki je dobil sedem zaporednih obračunov v Serie A, je za pričakovati, da bo Samir Handanović, ki je za črno-modre zbral že 378 nastopov, končno prišel do svoje prve lovorike.

Prav priljubljenemu "Sarmi" pa se lahko nogometaši Interja zahvalijo za veliko prednost na lestvici državnega prvenstva, saj Slovenec blesti iz kroga v krog, nič drugače pa ni bilo niti na obračunu z Atalanto, ko je bil zaradi svojih neverjetnih posredovanj znova prvo ime tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.