Šport > Nogomet
19 ogledov

"Cassano mora na dieto"

Zlatan Ibrahimović se nadeja dobrega sodelovanja z Antoniom Cassanom. (Foto: EPA Žurnal24 main
Zlatan Ibrahimović obžaluje odhod Ronaldinha iz Milana. Šved pa se je obregnil ob prihod problematičnega Antonia Cassana, ki bo v kratkem tudi uradno postal član sedemkratnih evropskih prvakov.

Ronaldinho je v soboto že zapustil pripravljalni tabor Milana v Dubaju in odšel v Brazilijo, kjer se bo pridružil matičnemu klubu Gremiu iz Porto Alegreja. V domovini se bo skupaj z bratom in tudi njegovim agentom Robertom de Assisom sestal z Milanovim podpredsednikom Adrianom Gallianijem, da uskladijo pogoje prestopa.

S sedemkratnimi evropskimi prvaki pa že trenira Antonio Cassano. Napadalce se je skozi kariero oprijel sloves precej muhastega igralca, ki se pogosto zaplete v prepir s svojimi nadrejenimi in tudi soigralci. Tako je bilo pri Romi in Real Madridu ter nazadnje tudi pri Sampdorii. Pri rdeče-črnih bodo italijanskega reprezentanta uradno predstavili v prihodnjih dneh.

Na spremembe pri Milanu pa se je odzval Zlatan Ibrahimović. "Žal mi je, da Ronaldinha ni več z nami. On je eden od najboljših vseh časov. V zadnjem času na igrišču ni bil srečen. Zdaj mora narediti tisto kar on želi, ker je pod vprašajem nadaljevanje njegove kariere,“ se je Ronaldinha dotaknil Šved in nato spregovoril še o najnovejši okrepitvi: "Cassano mora na manjšo dieto. On je profesionalec in ne verjamem, da bova imela probleme. Drugače pa ni mogel priti v boljšem položaju, kot je prišel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.