Šport > Nogomet
21 ogledov

Beckhama ni na Capellovem seznamu

Fabio Capello bo leta 2010 nogometu pomahal v slovo, čeprav ga pogodba z Angleži Žurnal24 main
Novi selektor angleške reprezentance Fabio Capello je Davida Beckhama obvestil, da ga ne bo na seznamu nogometašev za prijateljsko tekmo proti Švici.
David Beckham je v majici angleške izbrane vrste zbral 99 nastopov, zato ima njegov naslednji nastop za Gordi Albion prav posebno težo. Becks svoje stotice zagotovo ne bo dočakal na tekmi proti Švici, vendarle pa naj bi Fabio Capello Beckhama v telefonskem pogovoru pomiril z besedami, da v prihodnosti nanj resno računa. Glavni razlog za Capellovo odločitev je, da Beckham v zadnjih mesecih ni igral, čeprav je bil angleški superzvezdnik v zadnjih mesecih na Otoku, kjer je treniral z nogometaši londonskega Arsenala.

Nogometaš ameriškega moštva Los Angeles Galaxy je svojo zadnjo uradno tekmo odigral novembra lani, ko je Anglija na Wembleyju izgubila proti Hrvaški in Euru 2008 pomahala v slovo. Fabio Capello in David Beckham imata za seboj dokaj razburljivo preteklost: Italijan se je pri madridskem Realu Beckhamu po objavi novice o njegovem odhodu čez lužo odrekel in ga izključil iz moštva, nekaj mesecev pozneje pa je bil Beckham ob svojem povratku v moštvo eden izmed odločilnih jezičkov na tehtnici ob izjemnem finišu Reala, ki je nadoknadil velikanski zaostanek za Barcelono in osvojil naslov španskega prvaka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.