Šport > Nogomet
22 ogledov

Antić zahteva dva milijona

Radomir Antić bo svoje pravice uveljavljal po sodni poti. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Pred kratkim razrešeni, zdaj že nekdanji srbski nogometni selektor Radomir Antić zahteva dva milijona evrov odškodnine od srbske nogometne zveze zaradi predčasno prekinjene pogodbe.
Disciplinska komisija Uefe je hrvaškemu Hajduku zaradi navijaških izgredov na tekmi Evropske lige z Anderlechtom izrekla plačilo kazni v višini 60.000 € ter pogojno kazen igranja ene evropske tekme pred praznimi tribunami v primeru vnovične kršitve v prihodnjih dveh letih.
Radomir Antić v odškodninskem zahtevku, ki ga namerava izterjati po sodni poti, zahteva plačilo, ki bi ga v skladu z enostransko prekinjeno pogodbo dobil do njenega izteka v letu 2012. Predsednik Nogometne zveze Srbije Tomislav Karadžić je Antičevo tožbo označil za brezpredmetno z besedami: "Antić ne bo dobil niti centa."

Izvršni odbor zveze je z Antićem 15. septembra prekinil pogodbo zaradi slabih rezultatov izbrane vrste, za glavnega trenerja orlov pa postavil Vladimirja Petrovića - Pižona, nekdanjega nogometaša beograjske Crvene zvezde in jugoslovanske reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.