Šport > Nogomet
0 ogledov

Ancelotti pod hudim pritiskom

1/14
Žurnal24 main
Italijanskemu strategu Carlu Ancelottiju se pri Chelseaju že po krstni sezoni obeta slovo, če ne osvoji naslova prvaka v Premier League, poroča spletni portal espn.

Jezni Abramovič je po tekmi z Interjem in izpadu z Lige prvakov napovedal spremembe v klubu modrih. Ancelotti, dolgoletni strateg italijanskega Milana, je ''že tako dolgo v tem poslu'', da se zaveda, ''pod kakšnim pritiskom je trener v klubu s tako velikimi pričakovanji, če izgubi nekaj pomembnih tekem''. Kot še navaja espn, je bil ruski mogotec razočaran in jezen nad igralci, ki jih je povabil na pogovor, Ancelottiju pa dal jasno vedeti, da ga bo, če ne osvoji angleškega prvenstva, odslovil. Guus Hiddink je izpadel iz kroga kandidatov, potem ko je podpisal pogodbo s turško reprezentanco, s Chelseajem pa se že povezuje nekdanjega trenerja Barcelone Franka Rijkaarda, ki trenutno vodi ekipo Galatasaraya. Abramovič si Mourinha (karizmatičnega portugalskega trenerja, ki se ne razume najbolje z italijanskimi mediji, si lahko ogledate v dodani galeriji) ne želi več videti na Stamford Bridgeu, to naj bi bilo jasno kot beli dan, pravi espn-jev neimenovani vir blizu nogometašom modrih.

 

Prva želja na seznamu ruskega milijarderja je španski nogometaš Fernando Torres, za katerega se bodo modri, če se Liverpool ne uvrsti v Ligo prvakov, zelo resno podali v boj, še poroča espn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.