Šport > Moto športi
0 ogledov

Schumi: "Ne smete nas že odpisati"

Michael Schumacher ni zaskrbljen zaradi slabe predstave v Melbournu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Michael Schumacher vse tekmece opozarja, da naj ga kljub poraznemu začetku v Avstraliji nikar ne odpišejo. Pred dirko v Maleziji pravi, da so pri Mercedesu v bojnem razpoloženju.

Ekipa Mercedesa je v Avstralijo prišla z visokimi pričakovanji, na koncu pa so Nemci ostali brez ene same točke, saj sta tako Michael Schumacher kot Nico Rosberg dirko končala z odstopom. Sedemkratni svetovni prvak kljub temu ni izgubil volje. Pred naslednjo dirko v Maleziji je skupaj z ekipo v bojnem razpoloženju. "Ni dvoma, da smo se na prvi dirki, ki je bila za nas veliko razočaranje, želeli predstavit v boljši luči," je sprva dejal priljubljeni Schumi in nadaljeval: "Mi vse skupaj vidimo kot izziv in vsekakor je prekmalu, da bi nas odpisali. Vsi v ekipi smo ostali pozitivni in v bojnem razpoloženju, tako da pričakujem boljši vikend, vikend, na katerem bomo lahko gradili."

Tudi Rosberg ostaja pozitiven in prepričan, da se Mercedes v Sepangu lahko predstavi v veliko boljši luči: "V Avstraliji smo imeli težak vikend, toda moštvo je delalo zelo trdo, in prepričani smo, da bo dirkalnik v Maleziji lepo tekel." Rosberg je za konec še dodal: "Mislim, da naslednjo nedeljo lahko presenetimo. Po zadnjem testiranju v Barceloni vemo, da je dirkalnik hiter, sedaj pa moramo delati na tem, da ta potencial tudi dokažemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.