Šport > Moto športi
110 ogledov

Hamilton razbil svojo dragoceno zondo

Pagani zonda Facebook Lewis Hamilton
Angleški dirkač Lewis Hamilton je v ponedeljek ponoči doživel prometno nesrečo. Poškodovanih ni bilo, Anglež pa bo na prizorišče dirke v Braziliji odpotoval nekoliko kasneje.

Angleški dirkač Formule 1 Lewis Hamilton, ki si je že nekaj dirk pred koncem sezone zagotovil naslov svetovnega prvaka je v ponedeljek zvečer doživel prometno nesrečo. Menda se je v Monaku zaletel s svojim superšportnim in posebej zanj izdelanim pagani zondo. Hamilton je vest o nesreči objavil sam na svojem računu na Instagramu.

"Draga ekipa LH, želel sem vas obvestiti zakaj je bilo tako mirno na mojih računih na družabnih omrežjih. Nisem se počutil dobro in imel nekaj vročine, ampak imel sem tudi prometno nesrečo v ponedeljek ponoči v Monaku," je zapisal Hamilton ob sliki, ki ga kaže na letalu.

"Čeprav se to nikogar ne tiče, vem, da bodo želeli ljudje, ki se zavedajo moje pozicije, izkoristiti situacijo za zaslužek. Ni problem. Nihče ni bil poškodovan in to je najvažnejše. Moj avto je seveda poškodovan in dotaknil sem se parkiranega avta,“ je dodal Hamilton, ki bo lahko v nedeljo nastopil na dirki za VN Brazilije.

"Pogovoril sem se z ekipo in mojim zdravnikom in skupno smo se odločili, da je najboljše, da se doma spočijem in en dan kasneje odidem v Brazilijo," je o svojem zdravstvenem stanju povedal Hamilton.

"Vsekakor pa vas obvestim zato, ker menim, da moramo vsi prevzeti odgovornost za naša dejanja. Napake se zgodijo vsem, važno je, da se iz njih nekaj naučimo in ob njih rastemo," je še dodal trikratni svetovni prvak Formule 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.