Šport > Moto športi
11361 ogledov

Dirkalnik ob trku prepolovilo, dirkačico zabrisalo kot lutko

Print Screen
Dirkalnik je zaradi posledic grozovitega trka v drevo razpadel na prafaktorje.

Grozljiva nesreča je zaznamovala dirko Toyota Grand Prix na dirkališču Sunix Race Track v prestolnici Dominikanske republike, kjer so se obiskovalci zbali za življenje ene izmed udeleženk tekmovanja.

Dirkačica Valentino Tomasello je med napetim dvobojem z drugim dirkalnikom izgubila nadzor nad vozilom in silovito trčila v drevo ob dirkališču. Dirkalnik je ob trku prepolovilo, Tomasellovo pa je katapultiralo v zrak. Nato se je odbila od strehe drugega dirkalnika in nepremično obležala tleh.

Posnetek nesreče razkriva, kako je dva dirkalnika po dotiku odneslo s steze na travnato površino, kjer je nato rdeče vozilo dregnilo modrega in ga s tem obrnilo v nevaren položaj, iz katerega se Tomasellova ni mogla rešiti in z desnim bokom priletela v drevo.

Dirkačica jo je začuda odnesla brez hujših poškodb, saj je v nesreči utrpela zgolj zlom roke. "Dobro sem, hvala bogu. Ponovno sems e rodila. Ne skrbite, zlomila sem desno roko, a nisem v življenjski nevarnosti. Glava, lobanja in možgani so v redu. Rada vas imam, hvala za vsaksporočila," se je oglasila iz bolnišnice.


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.