Šport > Košarka
165 ogledov

Zvezdnik in klub že kaznovana

kyrie irving Epa
Izogiba se medijskim obveznostim.

Vodstvo lige NBA je s po 25.000 dolarji kaznovalo zvezdnika Kyrieja Irvinga in njegov klub Brooklyn Nets, ker košarkar v pripravah na novo sezono ni bil dostopen za medije. 

"Kazen je izrečena zaradi Irvingove zavrnitve sodelovanja v klubskih medijskih aktivnostih v tem tednu," je sporočili iz vodstva lige. Irving je edini košarkar Mrežic, ki še ni stopil pred novinarje. Nekdanji član Cleveland Cavaliers in Boston Celtics se je na ljubitelje košarket raje obrnil z izjavo za javnost, da 'bi bilo njegovo sporočilo verodostojno preneseno'.

"Obljubim, da bom vsak dan naporno delal, bil pripravljen na tekmovanje in da bom osvajal prvenstva s soigralci in prijatelji pri Nets. Moj cilj je, da v tej sezoni o mojem delu na parketu in izven njega govorijo predstave na igrišču. Življenje nas je v tem letu udarilo in zahteva od nas, zahteva od mene, da se vedemo precej drugače. To je začetek te spremembe," je sporočil Irving.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice