Šport > Košarka
127 ogledov

Znani pari četrtfinala in prizorišče zaključnega turnirja

dvorana Kodeljevo Facebook
V prostorih podjetja Spar so izžrebali pari četrtfinala slovenskega košarkarskega pokala.

Rogaška - Koper Primorska, Šentjur - Helios Suns, GGD Šenčur - Cedevita Olimpija in Krka - Hopsi Polzela so pari četrtfinala košarkarskega pokala Spar. 

Dvoboji po sistemu doma in v gosteh bodo na sporedu od 10. do 13. februarja, zaključni turnir najboljše četverice pa bo gostila dvorana Kodeljevo 15. in 16. februarja.

cedevita olimpija Slovo Rimca Šport Cedevita Olimpija že našla novega trenerja

Naslov bodo branili košarkarji Kopra Primorske, ki so pokalno tekmovanje osvojili tudi leta 2018. Z dvema naslovoma so Koprčani tretja najuspešnejša ekipa v pokalu; Krka ima tri lovorike, Olimpija pa dvajset. Po enkrat so pokal osvojili Hopsi Polzela, Zlatorog in Helios Suns.

Kobe Bryant Video Šport Poglejte, kaj je Slovenec naučil Kobeja Bryanta

Ob žrebu, ki je tradicionalno potekal v prostorih dolgoletnega pokrovitelja tega tekmovanja, podjetja Spar, sta predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec in predsednik uprave Spar Slovenija Igor Mervič podpisala novo, enoletno pogodbo o sodelovanju.

"To bo že devetnajsto pokalno tekmovanje, ki bo nosilo ime Spar. Seveda si želimo organizirati tudi jubilejnega dvajsetega, zato smo z veseljem podaljšali pogodbo s KZS, ki ji bomo letos zaradi obveznosti na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre namenili nekoliko več sredstev kot običajno," je dejal Igor Mervič.

Matej Erjavec je ob tej priložnosti predsedniku uprave Spar izročil dres slovenske reprezentance, sodelujočim v zaključnih bojih pokala Spar pa zaželel veliko sreče in uspeha.

Sveča Črni teden Šport Le nekaj dni pred Kobejem se je pri 39 letih poslovil še en košarkarski velikan

Pokal Spar, četrtfinale:

Rogaška - Koper Primorska
Šentjur - Helios Suns
GGD Šenčur - Cedevita Olimpija
Krka - Hopsi Polzela

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice