Šport > Košarka
604 ogledov

Zeleni del mesta provocira rdečega

Panathinaikos navijači Epa
V grškem košarkarskem prvenstvu so medsebojne klubske relacije vedno zanimive.

Lanska končnica grške košarkarske sezona je bila zelo pestra. Vroče je bilo predvsem med obema večnima rivaloma - atenskim Panathinaikosom in pirejskim Olympiacosom.

Jaka Blažič Barcelona Tržnica Šport Barcelona se je razšla z Blažičem, selitev v Ljubljano bližje

V polfinalu grškega pokala so košarkarji Olyja zaradi domnevno nepravičnega sojenja protestno zapustili parket. Vajo so ponovili tudi na tekmi rednega dela grške lige, nato pa celo v play-offu državnega prvenstva.

Olympiacos je po domnevnih krivicah sporočil, da ne misli igrati v grški ligi, v kolikor ne bodo sodili delilci pravice iz tujine. Po vseh težavah in protestih se je vodstvo tekmovanja odločilo za drastičen korak - Olympiacos so poslali v drugo ligo.

dončić porzingis Navdušil Američane Šport "Ko boste čez 15 let pogledali Dončićevo statistiko ..."

Njihovi večni rivali iz vrst Panathinaikosa so situacijo izkoristili za provokacijo. Na družbenih omrežjih je Pao namreč objavil, da si bodo vsi zainteresirani ob predložitvi lanske letne sezonske vstopnice Olympiacosa lahko ogledali vse letošnje obračune Panathinaikosa za polovično ceno.

"Katerikoli navijač Olympiacosa, ki želi gledati vrhunsko košarko, bo lahko dobil 50-odstotni popust za vstopnice vseh tekem našega kluba v dvorani OAKA," so zapisali v taboru "deteljic" in tako zbodli rivale.

Novice: Pri KZS jezni, pojavile so se težave z registracijo Dončića - Rašo Nesterović Jeza Šport Nesterović na Twitterju ostro nad Fibo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.