Šport > Košarka
1328 ogledov

Young pod plazom kritik, odgovor pa jasen: "Ne bom prenehal!"

Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Atlante je že napovedal, da s početjem ne namerava prenehati, čeprav gre po mnenju nekaterih za zelo nespoštljivo potezo.

Trae Young, košarkar Atlante, ki ga je Dallas zamenjal za Luko Dončića, se je znašel na udaru zaradi preigravanja med nogami, ki je postalo njegov zaščitni znak. Preigravanje 21-letnega in 185 cm visokega košarkarja je med tekmeci naletelo na mešane odzive.

Večina se z Youngom ne obremenje preveč in kljub "ponižanju" preprosto nadaljuje z igro, nekaterim pa gre njegovo početje že pošteno na živce.

Za incident je na nedavni tekmi med Atlanto in Portlandom poskrbel Trevor Ariza, ki je Younga, potem ko je ta žogo poslal med njegovimi nogami, grobo odrinil in si prislužil osebno napako.

Young je po tekmi priznal, da je šlo za namerno provokacijo. "Tik pred tem sem zadel met z visokim lokom. Ko je pristal na tleh, mi je nekaj zabrusil. Bil je jezen, kar se mi je zdelo zelo zabavno. Ko sem tekel čez igrišče, sem točno vedel, kaj bom naredil," je povedal zvezdnik Atlante, ki v povprečju dosega 29,6 točke na tekmo, kar ga uvršča na tretje mesto v ligi.

Dodal je, da se bo taktike preigravanja med nogami posluževal tudi v prihodnje. "To je del moje igre že celo življenje. Zakaj bi zdaj prenehal? Držite noge skupaj," je sporočil kritikom.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice